Detské a
mládežnícke tábory


Základné informácie
Záväzná prihláška
Program tábora
Prečo my?
Fotografie
Sponzori
Novinky
Hymna
Fórum
Archív
O nás


E-mail



Tel. čísla:
0903 / 127 962
0905 / 491 588
E-mail:
tabor@podsnami.sk

 

NAJ.sk

ARCHÍV TÁBOROV POĎ S NAMI

Letný mládežnícky tábor POĎ S NAMI 2005 - Občianske združenie POĎ S NAMI organizovalo svoje tábory POĎ S NAMI 2005 v Rekreačnom zariadení Dubník II v krásnom prostredí vedľa vodnej nádrže Dubník, v blízkosti mestečka Stará Turá. Každý jeden deň mohli rodičia sledovať, čo sa práve aktuálne deje v tábore a mohli nazrieť i do táborových novín. Na táboroch samozrejme nechýbali rokmi overené hry ako Hututú, Sherlock Holmes, či Hľadanie poklady, ale i celkom obľúbená celodenná túra, tentoraz na Čachtický hrad. :)

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2005 - I. turnus

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2005 - II. turnus

 


Letný mládežnícky tábor POĎ S NAMI 2004 - Opäť sme zorganizovali dva turnusy tentoraz ale po 11 dní pri dedinke Zbyňov. Novinkou bolo, že sme na internete pravidelne zverejňovali aktuálne fotografie i táborové noviny. Zahrali sme si mnoho obľúbených hier a priniesli sme i novinku, v podobe hry "Milionár". Prešli sme sa na Lietavský hrad a prezreli sme si krásy Žiliny. Každý kto išiel s nami, ani chvíľku neľutoval...

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2004 - I. turnus

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2004 - II. turnus

 


Letný detský tábor ROWEX 2004 - Občianske združenie POĎ S NAMI v spolupráci s Centrom mládeže ROWEX zorganizovalo aj tento rok letný detský tábor. Tento rok sme sa vybrali na Tále do chaty Limba. Tábor trval krásnych 10 dní a zúčastnilo sa ho 28 účastníkov vo veku od 7 do 16 rokov. Zahrali sme si mnohé táborové hry známe z táborov POĎ S NAMI a tento rok pribudli i niektoré novinky, ako napríklad hra Milionár, či súťaž Miss & Mister.

Fotografie z letného tábora ROWEX 2004

 



Letný mládežnícky tábor POĎ S NAMI 2003
- Dva turnusy po 12 dní sme toto leto organizovali v rekreačnom zariadení BOPA v Tajove pri Banskej Bystrici. Oba turnusy mali veľmi podobný program. V táborovom programe sme opäť nezabudli na obľúbené hry ako Hututu, Hľadanie pokladu, či olympiáda. Taktiež sme sa v rámci ľahkej turistiky vyštverali až na Skalku, odkiaľ sme mali nádherný výhľad na Banskú Bystricu. Nesmel samozrejme chýbať ani táborák, či nočný pochod. Síce sme ho s prvým turnusom vďaka horšiemu počasiu nemohli uskutočniť, v druhom turnuse sme si ho riadne užili.

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2003 - I. turnus

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2003 - II. turnus

 


Letný detský tábor ROWEX 2003 - Občianske združenie POĎ S NAMI v spolupráci s Centrom mládeže ROWEX zorganizovala letný detský tábor. Tábor trval krásnych 10 dní a zúčastnilo sa ho presne 30 účastníkov vo veku od 7 do 15 rokov. Zahrali sme si mnohé táborové hry známe z táborov POĎ S NAMI.

Fotografie z letného tábora ROWEX 2003

 


Jarný tábor POĎ S NAMI 2003 - Takmer úplne slnečných 7 dní sme prežili tentoraz na Chate Pečivár pri dedinke Jakubovany. Presne 24 účastníkov tábora zabezpečil priam rodinnú atmosféru. Naši táborníci mohli svoje lyžiarske i snowboardové umenie predvádzať na neďalekom svahu. Samozrejme zahrali sme si aj nejaké táborové hry z leta a to napríklad hru Hututu, ktorá opäť zožala veľký úspech...

Fotografie z jarného tábora POĎ S NAMI 2003


Letný tábor POĎ S NAMI 2002 - Prekrásnych 14 dní sme prežili v rekreačnom zariadení Marias pri dedinke Turany. Počasie nám prialo a až na dva dni nás každý deň vítali krásne slnečné dni. Na tieto chvíle určite nikdy nezabudne 39 účastníkov tábora, ktorí si domov priniesli mnoho nezabudnuteľných zážitkov.

Fotografie z letného tábora POĎ S NAMI 2002


Copyright © 2002-06 - Občianske združenie POĎ S NAMI, Topoľčianska 21, 85105 Bratislava 5